Uslovi kupovine

OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Ovim uslovima regulišu se prava i obaveze potrošača kao i uslovi kupoprodaje proizvoda ponuđene na našoj internet stranici. Ovi opšti uslovi predstavljaju i odredbe ugovora između Prodavca i svakog pojedinačnog potrošača koji naruči robu putem platforme.

Prodavac (u daljem tekstu) je Booze Trade doo. Kupac je posetilac internet prodavnice koji pošalje narudžbinu za najmanje jedan proizvod iz ponude na pićenatočkiće.rs. Po zaključenju narudžbenice, potrošač će dobiti e-mail potvrde narudžbenice kojim se potrošač obaveštava da je njegova narudžbina potvrđena. Tek nakon dostavljanja ovog e-maila, smatra se da je zaključen ugovor o prodaji robe. Ugovor traje sve dok se ne ispune prava i obaveze ugovornih strana po osnovu ugovora.

Cene na internet prodavnice su iskazane u dinarima (RSD) sa uračunatim PDV-om.

Prodaja alkohola zabranjena je osobama mlađim od 18 godina. Odgovornost za tačnost i potpunost unesenih korisničkih podataka prilikom registracije, prijave i/ili naručivanja proizvoda snosi Kupac. Za kršenje ove odredbe Prodavac ne snosi odgovornost obzirom da je vidno i jasno istaknuto da je za sklapanje ugovora potrebna punoletnost. Prilikom isporuke proizvoda, na Kupcu je teret dokaza punoletnosti prilikom preuzimanja robe. Isporuka se neće obaviti u slučaju sumnje da se radi o maloletnoj osobi, osim ako ista pruži dokaz svoje punoletnosti. Za potpuno poslovno nesposobne osobe ugovor mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a delimično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika.

Proizvodi na internet prodavnici su prikazani sa tekstualnim opisima i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni iz baze podataka Prodavca. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbine. Prodavac posebno ističe da vizuelni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti (što uključuje ograničenja samog uređaja kojim korisnik pristupa internet prodavnici, korisničku percepciju boja, način fotografisanja proizvoda, varijacije u objavama i sl.). U slučaju navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima prikazani na internet prodavnici podložni su računarskim greškama, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim greškama i sl. Prodavac će na internet prodavnici nastojati da pruži što precizniji opis i sliku proizvoda ali ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost navedenih podataka. U slučaju očiglednih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima, Prodavac zadržava pravo da jednostrano raskine ugovor. Ne snosimo odgovornost za podatke koji se nalaze na samom proizvodu.

Predmet narudžbine mogu biti samo proizvodi za koje je na sajtu naznačeno da su raspoloživi i dostupni. Zbog velikog broja narudžbina koje se mogu istovremeno procesuirati, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovremena sa stanjem u skladištu. Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Prodavac će obavestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, o roku u kojem je proizvod dostupan te ujedno ponuditi mogućnost kupovine alternativnog proizvoda koji je raspoloživ za isporuku.

Ne garantujemo da će naš sajt, ili bilo koji sadržaji na njemu uvek biti nesmetano dostupni ili bez grešaka. Pristup našem sajtu dopušten je privremeno. Možemo da suspendujemo, povučemo, prekinemo ili promenimo sve ili bilo koji deo našeg sajta bez najave. Nećemo biti odgovorni prema Vama ukoliko iz bilo kog razloga naš sajt bude nedostupan u bilo kom trenutku i u bilo kom trajanju.

Za rešavanje svih sporova nadležan je Sud u Beogradu.

S vremena na vreme možemo izmeniti ovu izjavu kako bi ona bila u skladu sa zakonskim zahtevima i načinom našeg poslovanja. Redovno posećujte ove stranice kako biste našli najnoviju verziju ove izjave. Ukoliko unesemo bitne izmene u ovu izjavu o privatnosti, obavestićemo vas o tome na našem internet sajtu i putem imejla (“Obaveštenje o promeni”).

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

Isporuku vina na teritoriji Beograda vršimo eksternim dostavnim vozilima na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Za svaku kupovinu veću od 8.000,00 RSD dostava je besplatna na teritorijama koje pokrivamo.

Za svaku kupovinu ispod vrednosti od 8.000,00 RSD trošak dostave se naplaćuje u zavisnosti od kilometraže i to na način da je dostava do 5km 370RSD, dostava od 5 do 7km 470 RSD, dostava od 7 do 9km 470 RSD a dostava preko 9km cena je na upit, bez obzira na količinu i težinu porudžbine.

 

Plaćanje

Plaćanje se može vršiti online ili prilikom isporuke. Uz pošiljku vam dostavljamo račun.

Ostale napomene

Prilikom slanja pošiljke, bez obzira na mesto dostave, dobićete i naš automatski e-mail kao potvrdu da smo primili Vašu porudžbinu.

Kako bi izbegli situacije da dostavljač nema kome da dostavi isporučena vina, molimo vas da osigurate nečije prisustvo na adresi koju ste naveli kao adresu dostave .

Naš kurir će Vas pozvati pre nego što stigne na Vašu adresu.

Plaćanje mozete vrsiti:

· U gotovom novcu prilikom preuzimanja pošiljke;

· Elektronskim putem;

· Platnom karticom.

go top