Saradnja

Pospešite Vašu prodaju putem naše online prodavnice

Pišite nam ili se javiti na broj +381 69 3733 230 i ulistajte vaše proizvode potpuno besplatno i započnite novu eru poslovanja sa nama.
Pospešite vaše online poslovanje

Poslednjih meseci potražnja za online kupovinom i dostavom alkoholnih napitaka je porasla za preko 30% ! Prenesite vašu radnju i vaše proizvode na naše elektronske police. Nema potrebe da krećete od nule, mi ćemo Vam pružiti svu podršku i dati sve alate za uspešnu online prodaju vaših proizvoda.

Dođite do novih kupaca

Zamislite nas kao svoju novu marketinšku agenciju zaduženu za promociju i plasman vaših proizvoda. Radićemo od prvog dana predano i marljivo da dovedemo nove kupce u vašu prodavnicu i da povećamo prodaju vaših proizvoda. Kao jedna od najvećih online platformi za prodaju i dostavu pića, imamo stotine kupaca koji čekaju da kupe naše proizvode.

Pametna prodaja

Naš cilj je da vam pomognemo da rastete. Svakodnevno obrađujemo i analiziramo veliki broj alkoholnih transakcija i delimo podatke o trendovima sa vama kako biste znali koji su atraktivni i traženi proizvodi iz Vaših portfolija na kojima treba da bude fokus prodajnih i promo aktivnosti.

go top