O nama

Šta je Piće na Točkiće?

Mi smo Piće na Točkiće, jedna od najvećih online platformi za prodaju i dostavu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka na teritoriji Beograda u roku od sat vremena od trenutka poručivanja.

Naša mala kompanija ima dva velika cilja:

Da našim klijentima pružimo kvalitetnu i brzu uslugu dostave širokog asortimana rashladjenih ‘ spremnih za serviranje’ vina, pića i raznih delikatesa, za vrhunsko uživanje kod kuće.

Da pomažemo trgovcima da prodaju svoj inventar online. Preko Piće na Točkiće platforme povezujemo maloprodajne partnere sa stotinama kupaca koji žele da kupuju putem Interneta njihova omiljena vina. Pomažemo u  razvoju poslovanja naših maloprodajnih partnera, dovodeći vam nove kupce i pomažući Vam u donošenju pametnih poslovnih odluka.

EKSPRESNA KUĆNA DOSTAVA

Stižu neplanirani gosti?
Pozvali ste novog dečka ali ne znate hoće li doneti piće?
Stalna ekipa petkom upala je ranije?
Lift opet ne radi, a vući nekoliko flaša pića na sedmi sprat vam ne zvuči baš primamljivo…
…ili vam se jednostavno ne izlazi iz kuće a želite da popijete čašu omiljenog pića uz večeru?

Stop. Bez panike!
“Piće na točkiće” sve rešava.

Naša osnovna delatnost je dostava pića na određenim teritorijiama Beograda u rekordno kratkom roku, tako da smo tu da vas “izvadimo” iz neplaniranih situacija, sačuvamo obraz domaćina, dopunimo porodične bifee, ali i olakšamo nabavku pića za planirane proslave ili posete.
Samo nas pozovite i recite koje piće želite da vam isporučimo i na koju adresu. Možete da nas pozovite u bilo kom trenutku od 12 popodne pa čak do 4 ujutru i do vas stižemo najduže za sat vremena.
Pogledajte listu pića kojom raspolažemo, izaberite, i u najkraćem roku donosimo ohlađeno vino koje u zavisnosti od vrste hladimo na odgovarajućoj temperaturi kao I pivo jer ga niko ne voli mlako.
Ne morate da se opterećujete količinama i strepite hoćete li imati dovoljno pića jer nas u svakom trenutku možete pozvati za dodatnu nabavku.

Za sve lenje dane u pidžami, planirane proslave ili neplanire goste, kada pada kiša ili duva vetar, po danu i po noći, kad ste umorni ili puni energije – Piće na točkiće je tu za vas!

Strategija je umetnost pravih izbora!
Pozivom našeg broja telefona ili naručivanjem putem našeg sajta izabrali ste najbolje.

Neko zvoni?!
Spremite čaše.
Živeli!

go top